Van Beveren Inlijstingen luistert, adviseert en creëert met respect voor het kunstwerk en vooral veel liefde voor het vak. Voor elk project, of het nu om inlijstingenfotomontages of plexitoepassingen gaat, gelden dezelfde waarden en principes: een persoonlijke aanpak op maat met oog voor detail.

aanpak-01

Wij luisteren

Op zoek naar een mooie inlijsting of plexitoepassing die past in je interieur voor dat ene, waardevolle kunstwerk? Heb je een kunstwerk geërfd of terug gevonden op zolder dat tekenen van veroudering of verkleuring vertoont? Of misschien ben je wel op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau in de vorm van een fotomontage?

Wil je een blikvanger ophangen in de inkomhal van je bedrijf? Kom bij ons langs en leg ons jouw vraag voor. Wij verdiepen ons met heel veel plezier in alle mogelijkheden. En wees gerust, we houden ook van een stevige uitdaging. Geen enkel project is ons te groot of te klein.

Wij adviseren

Nadat je ons jouw vraagstuk hebt voorgeschoteld, zetten wij er onze tanden in tot we de geschikte oplossing hebben gevonden. We gaan na welke materialen we nodig hebben om jouw kunstwerk tot zijn recht te laten komen. Voor inlijstingen bepalen we welke glassoort of plexi-oplossing, welk soort passe-partout en welke rug het meest geschikt zijn.

Voor fotomontages gaan we dan weer na op welk materiaal en met welke kleeftechniek, koud of warm, we de montage kunnen uitvoeren. En indien je ons vraagt om een kunstwerk te restaureren, overleggen we met de restauratrice hoe we dit, professioneel en vaak ook creatief, kunnen oplossen.

De juiste passe-partout
foto

Wij creëren

Niet alleen de theorie, maar ook de praktijk is een kolfje naar onze hand. We doen niets liever dan werken met onze handen en houden van het proces dat het kunstwerk ondergaat.

Telkens weer herontdekken we kunst en onszelf. Niets leukers dan elke keer opnieuw creatief en gedetailleerd om te gaan met materialen en technieken, en voorloper te zijn in de wereld van inlijstingen, fotomontages en restauraties. Waar we naar streven? De magie van kunst in ons eigen atelier en die glimlach met een vleugje verwondering op je gezicht wanneer je je werk komt ophalen.

In eigen atelier

Van Beveren Inlijstingen heeft al meer dan dertig jaar ervaring in zijn vak en een aanbod van maar liefst 1200 lijsten, kleuren en combinaties. Dat betekent dus dat we al heel wat geïnvesteerd hebben in moderne, geautomatiseerde machines om zo nauwkeurig mogelijk te kunnen werken, zonder daarbij de ambachtelijke toets over het hoofd te zien.

We hebben dan ook een zeer uitgebreid eigen atelier achter onze winkel waarin we alle werken zelf uitvoeren. Vanuit de winkel kan je alvast een glimp opvangen van een mooi staaltje vakmanschap.

aanpak-02