Expertise

Van Beveren Inlijstingen is bijna 30 jaar gespecialiseerd in inlijstingen, fotomontages en de restauratie van kunstwerken. Hoe groter de uitdaging, hoe liever we het hebben. Door onszelf steeds bij te scholen en onze kennis te verruimen, weten we met elk project raad. En ook omgekeerd. We kregen de kans bijzondere projecten te verwezenlijken waarbij we onze grenzen moesten verleggen en heel wat ervaring hebben opgedaan.

Heel wat objecten en kunstwerken kunnen worden ingelijst. Denk bijvoorbeeld naast kunstwerken op papier ook aan olie of acryldoeken, medailles, LP-platen, puzzels, t-shirts en andere gadgets. Van 3D-boxen tot plexistolpen, niets houdt ons tegen om jouw kunstwerk of object de meerwaarde te geven dat het verdient.

Voor al jouw inlijstingen is het juiste materiaal essentieel. Niet alleen het esthetische aspect, maar ook de technische kant van de inlijsting is essentieel. De keuze van het glas, de passe-partout en de rug, of het plexi, spelen dan ook een niet te onderschatten rol als je nog jarenlang van het werk wil genieten. Hetzelfde geldt voor de lijst zelf, fotomontages en de restauratie van kunstwerken.

Bij Van Beveren Inlijstingen kan iedereen terecht die een (kunst)werk wil laten inlijsten, kleven of restaureren. Van een minuscuul kantkloswerkje tot een doek van enkele vierkante meters… Wij beschikken over een eigen atelier om aan elke vraag van particulieren, bedrijven, musea en nog zoveel meer te voldoen. Daag ons uit!