Inlijstingen voor zowel bedrijven, galerijhouders, openbare diensten, kunstenaars, fotografen, musea als particulieren

Bij Van Beveren Inlijstingen in Gent verwelkomen we iedereen die een kunstwerk wil laten inlijsten met open armen. Zo vonden heel wat particulieren, kunstenaars en fotografen hun weg al naar onze inlijstzaak .

Ook musea, scholen, stads- en gemeentediensten, galerijhouders; deden al vaak beroep op ons.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor een museum, galerij, school of andere vereniging of onderneming in de kunstsector? Wij hebben een passende oplossing voor elk kunstwerk of -voorwerp, hoe groot of hoe klein ook. Van een minuscuul luciferdoosje of postzegel tot een doek van enkele vierkante meters, wij kunnen ermee overweg! Voor alle inlijstingenfotomontagesplexitoepassingen en restauraties van kunstwerken ben je bij ons aan het goede adres.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op. We maken graag tijd voor uw project.

Conservatie en presentatie van kunstwerken in musea

In de museumwereld spelen inlijstingen een cruciale rol bij het behoud en de presentatie van waardevolle kunstwerken. Een goed gekozen inlijsting kan niet alleen de esthetische waarde van een kunstwerk verbeteren, maar ook zorgen voor bescherming tegen schade en verval. Grote kunstcollecties variëren in materiaal, grootte en kwetsbaarheid.

Door kunstwerken op de juiste manier in te lijsten, zorgen we ervoor dat deze werken goed beschermd blijven tegen schade door bijvoorbeeld UV-straling, verzuring, temperatuur- en vochtigheidsschommelingen, en onbedoelde aanrakingen.

Naast het behoud van kunstwerken spelen inlijstingen ook een belangrijke rol bij de presentatie ervan. Een goed gekozen inlijsting kan de visuele impact van een kunstwerk vergroten en het geheel in harmonie brengen met de omgeving waarin het wordt tentoongesteld. De keuze van het frame, de passe-partout en het glas kan de esthetiek van het kunstwerk verbeteren en de aandacht van de kijker naar de juiste elementen leiden.

Kunstwerk laten inlijsten? Contacteer ons

Attesten en certificaten in bedrijven

Verschillende bedrijven contacteren ons om zaken in te lijsten om in hun kantoorgebouw op te hangen. Dat gaat van iso- certificaten, diploma’s, behaalde getuigschriften tot affiches, commerciële foto’s, luchtfoto’s, grondplannen, etc… Dit als decoratie van de burelen, dikwijls aangepast aan de logo kleuren van het bedrijf.

Kunstwerken inlijsten voor galerijen

Hedendaagse of oude kunstwerken die gepresenteerd worden in galerijen, zowel werken op papier, als oliedoek en zelf 3D kunstwerken, worden door ons in een nieuw jasje gestoken.

Een vraag of meer info? Contacteer ons