Objecten en kunst om in te lijsten

Een vergeten schilderij op zolder of een t-shirt met emotionele waarde dat niet zou misstaan in een kader aan de muur? Een kunstwerk geërfd dat wat opgeknapt moet worden? Of enkele reissouvenirs, baby-spulletjes of speelgoed dat in de kijker mag worden gezet? Bij Van Beveren Inlijstingen weten we met elke foto, elk kunstwerk en elk 3D-voorwerp raad. Inlijsten is immers meer dan alleen een kadertje kiezen.

Inlijstingen op maat

Al bijna 30 jaar lijsten wij foto’s en kunstwerken in en creëren we zo een meerwaarde voor het werk. Daarbij houden we rekening met jouw voorkeuren en gebruiken we enkel de beste materialen zodat je nog jarenlang van je inlijsting kunt genieten.

Hoe klein, groot of waardevol het werk ook is, voor ons is elk object even belangrijk. We luisteren naar jouw verhaal en zoeken samen naar een oplossing. Daarom gaan we keer op keer op zoek naar de beste glassoort of plexi, de perfecte passe-partout en de meest geschikte rug voor de inlijsting.

Voor een 3D-voorwerp kijken we dan weer eerder naar plexiboxen. Ook daar spelen verschillende factoren een rol in de zoektocht naar de perfecte oplossing.

Voor elke inlijsting stellen wij kwaliteit en duurzaamheid voorop. Deskundig advies en professionele ambacht zijn onze sleutel tot succes.

Elke foto en elk kunstwerk is uniek. Elke inlijsting dus ook. Lees er hier meer over.

Restauratie van kunstwerken

Lijmresten op je werk op papier? Een scheurtje? Of een barstje in dat waardevolle beeldje? Voor het reinigen of restaureren van elk werk, kunstwerk of oliedoek kan je een beroep doen op Van Beveren Inlijstingen.

Samen met erkende restaurateurs gaan wij steeds op zoek naar de beste oplossing. Zo kunnen wij papier ontzuren of scheurtjes herstellen, maar ook lijmresten verwijderen en sporen van ouderdom doen smelten als sneeuw voor de zon. Lees er hier alles over.

Een object ophangen

Bij Van Beveren Inlijstingen kan je ook terecht voor advies over en de aankoop van diverse ophangsystemen. Als je regelmatig je inlijstingen van plaats verwisselt en het niet ziet zitten om steeds opnieuw gaten te moeten boren, kan je voor ophangrails kiezen.

Hang je kunst aan de muur met een open of gesloten profiel, afhankelijk van je budget. Beide zijn zeer eenvoudig te monteren. Kies zelf of je de ophangprofielen aansluitend met het plafond bevestigt of ingewerkt in het plafond ophangt. Aan het profiel hangen ophangstaafjes die voorzien zijn van een haakje dat tot drie kilo kan dragen, of kies voor perlondraad, wat minder opvalt dan de staafjes.

Een zwaarder kunstwerk? Geen probleem. Met een versterkingshaak kan je kaders tot vijftien kilo ophangen. Verdeel je het gewicht over twee draden, dan kan het systeem tot dertig kilo dragen.

Heb je een foto die of kunstwerk dat een mooie troef is voor je interieur, je kantoor of een emotionele waarde heeft en een speciaal plekje verdient?

Spring gerust even binnen in onze winkel voor professioneel advies.
Wij geven je graag een vrijblijvende offerte voor een inlijsting op maat of restauratie. Neem contact met ons op voor meer informatie.