Kunstwerk als startpunt
Ophalen of bezorgen
Verschillende technieken

Een fotomontage op aluminium geeft jouw interieur of galerij een moderne en elegante touch. Het speciale contrast tussen het glanzende wit en de matte gekleurde delen in jouw foto’s zorgt voor een unieke uitstraling. Een fotomontage op aluminium laten drukken door onze professionals in Gent betekent maatwerk en persoonlijk advies!

Op zoek om je foto’s om te zetten in prachtige fotomontages!

Contacteer ons

Waarom kiezen voor een professionele fotomontage op aluminium?

Het laten drukken van een fotomontage op aluminium heeft verschillende voordelen:

 • Aluminium is een sterk, duurzaam materiaal dat niet snel beschadigt of vervormt.
 • Een fotomontage op aluminium heeft een strakke, moderne look. Het past goed in diverse interieurstijlen, van industrieel tot modern, en kan zowel thuis als in een zakelijke omgeving worden gebruikt.
 • Afdrukken op aluminium zorgt voor heldere, levendige kleuren en scherpe details. Het contrast en de verzadiging worden versterkt, wat resulteert in indrukwekkende beeldkwaliteit.
 • Aluminium is bestand tegen vocht en temperatuurschommelingen, waardoor het ook geschikt is voor buitengebruik of in ruimtes met hoge vochtigheid, zoals keukens of badkamers.
 • Ondanks zijn sterkte en duurzaamheid is aluminium licht van gewicht.
 • De speciale coatings die bij het drukken op aluminium worden gebruikt, bieden bescherming tegen uv-straling, waardoor de foto’s niet verkleuren door blootstelling aan zonlicht.
 • Aluminium is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Een zachte doek en een milde reiniger zijn voldoende om je fotomontage stofvrij en glanzend te houden.

Door deze voordelen is een fotomontage op aluminium een uitstekende keuze voor iedereen die zijn of haar foto’s een professionele en duurzame uitstraling wil geven.

Onze troeven

Gepassioneerd team

Met veel liefde voor het vak brengen onze ambachtslui jouw project tot een goed einde.

Uitgebreide expertise

Van Beveren Inlijstingen heeft een enorme materialenkennis en beheerst een waaier aan technieken.

Jarenlange ervaring

Al bijna 30 jaar zijn alle (kunst)werken, hoe waardevol ook, bij ons in goede handen.

Hoe gaan we te werk?

We verwelkomen je met de glimlach in onze winkel
We bespreken de mogelijkheden en adviseren
We gaan aan het werk en zorgen voor het beste resultaat
Je krijgt een bericht van zodra de inlijsting afgewerkt is
Je kan het werk ophalen of we bezorgen het thuis

De beste oplossing voor elke situatie

Als professionele inlijstadviseur hebben we meer dan 30 jaar ervaring in het vak. Naast aluminium, bieden we de mogelijkheid om je fotomontage te laten drukken op andere materialen, naargelang de gewenste uitstraling. Denk hierbij aan:

Wij kijken niet alleen naar de fotomontage zelf, maar ook naar de meest geschikte materialen voor de afdruk en de situatie!

Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

Heb je interesse in een fotomontage op aluminium? Kom dan langs in onze winkel voor persoonlijk advies en ontdek de vele mogelijkheden. Wacht niet langer en vul het contactformulier in of bezoek ons direct voor een unieke toevoeging aan je interieur. Ons team staat klaar om al jouw vragen over een fotomontage op aluminium te beantwoorden.

Hoe kunnen we je nog helpen?

de juiste rug voor inlijsting kiezen

Inlijstingen

Een foto of kunstwerk inlijsten of een plexitoepassing kiezen, dat vraagt om een uitgebreide materiaalkennis. Het juiste glas of plexi, de juiste passe-partout en de juiste rug kiezen vraagt om de nodige expertise.

Lees meer
banksy

Plexitoepassingen

Plexiboxen, dubbele plexi en andere plexitoepassingen, zoals plexistolpen of plexisokkels geven elk werk een chiquere uitstraling, terwijl alle aandacht toch naar het werk blijft gaan. Een blikvanger in elk interieur!

Lees meer
fotomontage

Fotomontage

Monteer foto’s, prints, posters of affiches op verschillende dragers, zoals dibond, forex, MDF, pvc of aluminium, en lamineer om de print te beschermen tegen verkleuring of krassen. Geef je interieur een moderne toets.

Lees meer
restauratie

Restauratie

Heeft jouw kunstwerk nood aan een grondige reiniging of vertoont het enkele beschadigingen die hersteld moeten worden? Onze ervaren restauratrices hebben de nodige expertise om jouw werk zorgvuldig onder handen te nemen.

Lees meer

Stuur ons een bericht

  Getuigenissen

  Anja & Bernard

   

  Dear Kristin and team,

  Thank you very much for your beautiful work, we are incredibly happy with it and very proud of it!
  The works are not yet on the wall, but here is a photo. Thanks again and see you soon!

  Kind regards,
  Anja & Bernard

  Anja & Bernard photo

  Van Beveren Inlijstingen
  4.9
  Gebaseerd op 54 beoordelingen
  powered by Google
  Marc EngelbosMarc Engelbos
  17:39 20 Nov 23
  Ik was op zoek naar iemand die iets specifiek kom inkaderen met passend advies, relatief snel en voor een correcte prijs. Ik deed een uitgebreide online zoektocht en het resultaat was helder: Van Beveren Inlijstingen. Kristin en co zijn vakmensen en ik kreeg een heldere uitleg en aan de hand van voorbeelden en simulaties een duidelijk beeld van de opties en mogelijkheden.En het zit hem ook in de details: bij afhalen kreeg ik bijvoorbeeld een passend haakje om het werk aan de muur te hangen. Dat is Service met een hoofdletter S.Eens klaar was het een pareltje en we krijgen bijna evenveel opmerkingen over de kader als over het werk. Dat zegt het helemaal. Ik ben fan.
  Seef SkiSeef Ski
  16:37 17 Oct 23
  Wij wilden heel graag de hoodie van ons overleden hondje laten inlijsten.Kristin nam deze -voor ons zeer emotionele en betekenisvolle uitvoering- ter harte.Zij is niet alleen ongelooflijk kundig in haar vak maar ook een heel warm persoon.Dit is haar passie en dat wil en doet ze ongelooflijk goed.Het was geen alledaagse opdracht die ze heeft uitgevoerd met precisie.Alles klopt gewoon.Ze stond ons bij met professioneel advies en zorgde ervoor dat we de juiste keuze konden maken.Toen ze hoorde dat ik nogal beperkt ben door ziekte haalde zij ook meteen een stoel erbij voor mij zodat ik de hele tijd kon zitten.Dikke dankjewel Kristin.Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
  Lore DSLore DS
  19:55 05 Jul 23
  Altijd een zeer vriendelijke ontvangst en prachtige kwalitatieve inlijstingen. Aanrader!
  stefaan van ryssenstefaan van ryssen
  13:23 04 Jul 23
  Je kan nergens anders in Gent terecht voor superieure kwaliteit. Het begint bij de bestelling. Kristin neemt de tijd om samen met jou de juiste manier van inlijsten te bepalen. Dat is méér dan eventjes een pass-partoutje uitmeten. Oh! Oh! Oh! Ik werk nu al zeker tien jaar met Van Beveren Inlijstingen en geen enkele opdracht was beneden de norm. VBI suggereerde ook een methode die ik niet kende - de dubbele plexi natuurlijk. Dat werd een succes. Mijn vriendin geniet er nu nog van en legt elke bezoeker uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Enfin, vijf sterren zonder meer. En vergeet niet: de koffie is er heerlijk, de dienstverlening eerlijk en de parking staat nooit vol. 😉
  Frank KnockaertFrank Knockaert
  19:25 11 Sep 22
  Het inkaderen gebeurt steeds met vakmanschap wat betreft keuze van lijsten, passe-partouts. Ook het kleven van tekeningen op dibond e.d. en integratie van kunstwerken in plexiglazen boxen geven mooie resultaten en een moderne look. Steeds kwaliteit en goede en aangename service bij Kristin
  DirkDirk
  12:03 04 May 22
  Een artprint laten inkaderen van mijn dochter haar favoriete k-pop band bij Kristin.Had wat ideeën en foto’s bij ter illustratie en uiteindelijk was dit héél vlug geklonken.Het idee was om toch nog een iets groter kader te nemen zodat de artprint nóg beter tot zijn recht zou komen wat inderdaad ook het geval is. Super bedankt voor de expertise en voor de mensen die het ingekaderd hebben!
  js_loader