Het verhaal van Barbara

Inlijsting op maat

De meeste klanten hebben me intussen reeds ontmoet maar ik wou me via deze weg nog even kort voorstellen. Ik ben Barbara en ik sta samen met Kristin in de winkel om onze klanten te adviseren bij het kiezen van de inlijstingen. Mijn eerste jaar intensieve opleiding is al achter de rug!

Daarnaast spring ik bij in het atelier, zorg voor wat extra beeldmateriaal op sociale media en neem heel wat administratieve taken op mij. Een beetje een ‘allrounder’ dus als ik het zo mag omschrijven.

Naast mijn opleiding als interieurvormgever aan het KASK in Gent heb ik een opleiding schilderkunst gevolgd aan de academie van Zottegem. Het combineren van kleuren zit er dus wel goed ingebakken, iets wat ik goed kan gebruiken bij het adviseren van klanten in de winkel bij het kiezen van een inlijsting.

In mijn voorgaande jobs heb ik ook altijd in contact gestaan met klanten, dan wel in een volledig andere context. Het kleinschalige karakter hier bij Van Beveren vind ik zeker een groot pluspunt. De klanten zijn geen nummers en alles verloopt hier eigenlijk heel persoonlijk en familiaal.

Het leukste hier bij Van Beveren is om elke dag omringd te zijn door mooie kunstwerken van bekende (en uiteraard ook minder gekende) artiesten. Het is soms ongelooflijk wat hier allemaal door onze handen gaat. Altijd superleuk om te zien! Daarnaast zijn er natuurlijk ook klanten die zaken binnenbrengen met een meer emotionele waarde, ook verhalen die heel erg boeiend zijn om te horen.

Ik hou er zelf van om creatief bezig te zijn en omring me graag met inspirerende vormen en mooie kleuren. Deze geven me telkens de nodige input om eigen werken te creëren, iets waar ik passioneel mee bezig ben in mijn vrije tijd.

Soms is het voor mij nog een beetje zoeken naar verschillende mogelijkheden en bepaalde technische aspecten van het inlijsten maar Kristin en Paul met al hun ervaring zijn de beste om van te leren…

Ik leer dus elke dag nog bij!