Inlijsten met plexi of plexiboxen, voor elk voorwerp een oplossing

Naast onze gewone inlijstingen en fotomontages zijn wij bij Van Beveren Inlijstingen ook gespecialiseerd in en grote liefhebber van plexi-oplossingen. Het materiaal heeft immers heel wat voordelen en is bijzonder veelzijdig. Geschikt voor elke oplossing op maat.

Inlijsten met plexiglas of dubbele plexi

Inlijsten met plexiglas of dubbele plexi

Stel, je moet een inlijsting meerdere keren vervoeren naar verschillende beurzen of demonstraties, dan loop je het risico dat het glas in het kader breekt en dat wil je natuurlijk vermijden. In dergelijke gevallen raden wij inlijstingen met plexi aan, waarbij het glas dan wordt vervangen door plexiglas.

Inlijstingen met plexi zijn bovendien een ideale oplossing voor grotere werken van bijvoorbeeld 120 x 180 cm, 150 x 150 cm en alles wat groter is. Zo kunnen we zorgen plexiglas boxen op maat.

Je kunt je werk daarnaast ook een originele toets geven door te kiezen voor gekleurde plexi. Het hoge glanseffect creëert speciale effecten en biedt een absolute meerwaarde voor het werk.

Een inlijsting waarbij het gewone glas wordt vervangen door plexi is één ding, maar een dubbele plexi behoort ook tot de mogelijkheden. Voor werken met papierdikte is dubbele, gegoten plexi een mooi alternatief. Dankzij deze oplossing is elk randje en elk detail van je werk zichtbaar, aangezien je het werk in zijn meest pure vorm presenteert, zonder kader of toegevoegde kleur.

Er is dus geen contrast met de omkadering. Bij een dubbele plexi wordt het werk tussen twee plexiplaten geplaatst en op twee of vier plaatsen aan het plexiglas vastgehecht. Uiteraard worden de randen mooi gepolierd en worden de twee plexiglazen met plexi of inox vijsjes aan elkaar bevestigd. Het geheel wordt voorzien van een ophang- en steunblokje.

Een inlijsting met dubbele plexi zorgt tot slot voor een waardevollere, chiquere uitstraling. Ideaal voor minimalistische, strakke en moderne interieurs.

De voordelen van plexi

  • Plexi is erg licht en toch zo goed als onbreekbaar.
  • Plexi presenteert het werk in zijn meest pure, minimalistisch vorm.
  • Vanaf een dikte van 3 mm is de UV-wering van plexi 92% en meer. Zo behoudt je werk langer zijn originele kleuren.
  • De plexi die Van Beveren Inlijstingen gebruikt is van een erg hoge kwaliteit en is niet te vergelijken met de plexi die je in standaardkaders op de markt vindt.
  • Onze plexitoepassingen zijn perfect afgewerkt door onder meer de hoge kwaliteit van het plexiglas. Dat zie je bij de verlijming of het plooien van de plexi.
  • Plexi geeft je werk een chiquere, waardevollere uitstraling.

Overweeg je om jouw werk op papier in te lijsten met plexiglas of heb je een voorwerp dat een prachtige presentatie verdient? Spring gerust bij ons binnen langs de Oudenaardsesteenweg in Gent of neem contact met ons op.

Wij helpen je heel graag verder met professioneel advies en veel liefde voor onze ambacht.

Nieuw in ons gamma

  • Heldere plexi met gekleurde fluo randen in verschillende kleuren.
  • Geeft een extra speelse maar toch chique toets aan het in te lijsten werk of object!

Contact en openingsuren

Van Beveren Inlijstingen NV
Oudenaardsesteenweg 89 – 9000 Gent

Dinsdag t.e.m vrijdag: 10u-12u & 13u30-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag en maandag: gesloten

Tel: 09/220 61 60
E-mail: info@vb-inlijstingen.be
BTW BE 0450.084.84

Stuur ons een bericht