Laten inkaderen of inlijsten achter glas in Gent

Bij Van Beveren Inlijstingen in Gent kan je terecht om een foto of kunstwerk te laten inkaderen achter glas. In de winkel kan je een ruim assortiment aan kaders ontdekken. De meeste kaders en inlijstingen worden op maat gemaakt en geselecteerd op basis van de kleuren in het kunstwerk en eventueel in het interieur van je huis of kantoor.

Inkaderen achter glas is geen kunst, maar een ambacht

Onze overhoeks afgewerkte kaders worden eerst geassembleerd en dan pas verguld en/of gekleurd. Dankzij onze creativiteit en vakkennis zijn de mogelijkheden eindeloos. Andere kaders worden dan weer vervaardigd uit reeds afgewerkte staaflijsten, die met veel zorg en liefde voor het vak in verstek worden gezaagd en nauwkeurig worden geassembleerd.

Zowel voor houten als aluminium kaders is dit mogelijk. Zie een inlijsting als een investering: inlijsten is immers niet alleen een ambacht, maar ook een kunst om jouw werk op te waarderen.

 

Inlijsten met niet zomaar elk glas

Er zijn heel wat glassoorten op de markt, maar er zijn er weinig die aan onze kwaliteitsnormen voldoen. Van Beveren Inlijstingen in regio Gent werkt zoveel mogelijk met glas dat voldoende UV-werend en beschermend is voor het werk. Ook de lichtdoorlaatbaarheid moet aan onze eisen voldoen.

Wij werken dus niet zomaar met elke glassoort, maar zorgen ervoor dat het glas zeker het verkleuren en ontbinden of degraderen van papiervezel aanzienlijk vertraagt.

Inlijsten met glas kan bijvoorbeeld met blinkend basis inlijstglas, ontspiegeld glas, conserverend glas, museumglas, blinkend acrylaatglas (plexi) of ontspiegeld acrylaatglas. De keuze is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het in te kaderen kunstwerk, de plaats waar het werk komt te hangen, de kwaliteitsvereisten en het budget.

Zowel voor musea, bedrijven en particulieren maken we uiteraard gebruik van de allerbeste materialen op de markt om jouw werk te geven wat jij vindt dat het verdient.

Hiervoor hechten we veel belang aan een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Elke glassoort heeft dan ook verschillende eigenschappen, zoals een andere dikte, UV-wering of lichtdoorlaatbaarheid. Kortom, voor elk werk en elke inlijsting is er een geschikte glassoort voor handen.

 

Passe-partout en rug

Naast het kader en het glas zijn ook de passe-partout en de rug essentieel voor een hoogwaardige inlijsting. Van Beveren Inlijstingen in regio Gent werkt enkel met duurzame materialen: zuurvrije passe-partoutkartons en beschermende ruggen zorgen ervoor dat jouw werk optimaal bewaard blijft. Dankzij onze jarenlange ervaring in het vak kunnen wij je professioneel advies geven en de beste kwaliteit garanderen.

 

Een werk laten inkaderen achter glas in regio Gent? Eén adres!

Heb je een mooi werk liggen thuis dat dringend ingekaderd moet worden? Ben je op zoek naar een prachtige inlijsting op maat voor die mooie teamfoto op kantoor? Of wil je graag een mooie foto in een perfecte inlijsting aan iemand cadeau doen? Voor zowel grote als kleine werken, kaders en inlijstingen met glas ben je bij Van Beveren in Gent aan het goede adres.

Wij lijsten uw werk in achter glas in ons eigen atelier. Dankzij ons uitgebreide machinepark kunnen wij steeds maatwerk van de hoogste kwaliteit garanderen. Kom gerust langs in onze winkel of stuur een mailtje voor professioneel advies en een persoonlijke service!