Een plexiglas box wordt bij Van Beveren Inlijstingen op maat gemaakt. Elke plexiglas box biedt namelijk een ander doel. Wil je een plexiglas box om juwelen tentoon te stellen of wil je de plexiglas box als stembusje gebruiken? Dat kan allemaal! Neem contact met ons op, vertel waarvoor je de plexiglas box op maat wil gebruiken en we vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Plexiglas inlijsten

Wat is een plexiglas box precies?

Een plexiglas box kan er op honderd en één verschillende manieren uitzien. In elk geval is de plexiglas inlijsting een box, bestaande uit verschillende plexiglazen platen die aan elkaar verlijmd worden. Dat kan een perfecte kubus, maar ook een uitgerekte rechthoek zijn. Bovendien kan de plexiglas box verschillende diktes hebben. Hoe dik het plexiglas precies is, kies je helemaal zelf.

Doorgaans heeft een plexiglas box een praktische functie. Mogelijk moet er bijvoorbeeld een gleuf in een van de zijdes voorzien worden. Daar houden we natuurlijk rekening mee wanneer we de plexiglas box produceren. Een plexiglas box heeft verschillende maten, vormen, diktes en functies. We maken de plexiglas box dan ook volledig op maat, afhankelijk van jouw plannen.

Kunstwerk laten inlijsten? Contacteer ons

Plexiglas boxen op maat: hoe werkt het?

We maken de plexiglas boxen volledig op maat. Dat is natuurlijk nodig, want zoals je hierboven gelezen hebt kunnen plexiglas boxen heel wat verschillende doelen dienen. Een plexiglas box die moet dienen als display zal er anders uitzien dan een plexiglas box die je wil gebruiken als stembusje. Is er een gleuf nodig om briefjes papier in de plexiglas box te verzamelen? Of wil je een plexiglas box louter als decoratief stuk gebruiken? We overlopen daarom samen met jou de mogelijkheden en maken de plexiglas box dan helemaal op maat.

Dat doen we door het plexiglas uit te snijden en de verschillende vlakken daarna zorgvuldig te verlijmen. Het geheel wordt gepolijst zodat alles er piekfijn uitziet. Jij geeft ons de gewenste afmetingen door, wij gaan aan de slag.

Een vraag of meer info? Contacteer ons
aanpak-02

Van Beveren Inlijstingen maakt plexiglas boxen op maat

Wil je een plexiglas box op maat als stembus, als sokkel voor exposities of voor nog iets anders? Dan kan je bij Van Beveren Inlijstingen terecht. We luisteren naar je idee en maken het een realiteit. Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden of kom langs in onze winkel in Gent.

Contact en openingsuren

Van Beveren Inlijstingen NV
Oudenaardsesteenweg 89 – 9000 Gent

Dinsdag t.e.m vrijdag: 10u-12u & 13u30-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag en maandag: gesloten

Tel: 09/220 61 60
E-mail: info@vb-inlijstingen.be
BTW BE 0450.084.84

Stuur ons een bericht