Een plexibox wordt bij Van Beveren Inlijstingen op maat van jouw kunstwerk gemaakt. Elke box biedt namelijk een ander doel. Wil je een plexibox om een kunstwerk te beschermen, om juwelen tentoon te stellen of wil je de plexiglazen box als stembusje gebruiken? Dat kan allemaal! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

 

Verbeter je kunst: Koop vandaag nog een Plexibox!

CONTACTEER ONS
Plexiglas inlijsten

Wat is een plexibox voor een kunstwerk precies?

Een plexiglazen box kan er op honderd en één verschillende manieren uitzien. In elk geval is de plexi-inlijsting een box, bestaande uit verschillende plexiglazen platen die aan elkaar verlijmd worden. Dat kan een perfecte kubus, maar ook een uitgerekte rechthoek zijn. Bovendien kan de plexiglazen box verschillende diktes hebben. Hoe dik het plexiglas precies is, kies je helemaal zelf.

Doorgaans heeft een plexibox een praktische functie. Mogelijk moet er bijvoorbeeld een gleuf in een van de zijdes voorzien worden. Daar houden we natuurlijk rekening mee wanneer we de plexiglazen box produceren. Een plexiglazen box heeft verschillende maten, vormen, diktes en functies. We maken de plexibox dan ook volledig op maat, afhankelijk van jouw kunstwerk en plannen.

Plexiglazen boxen op maat: hoe werkt het?

We maken de plexiglazen boxen volledig op maat. Dat is natuurlijk nodig, want zoals je hierboven gelezen hebt, kunnen plexiglazen boxen heel wat verschillende doelen dienen. Een plexiglazen box die moet dienen als kader of display zal er anders uitzien dan een plexiglazen box die je wil gebruiken als stembusje. Is er een gleuf nodig om briefjes papier in de plexiglazen box te verzamelen? Of wil je een plexiglazen box louter als decoratief stuk gebruiken? We overlopen daarom samen met jou de mogelijkheden van onze technieken en maken de plexiglazen box dan helemaal op maat.

Dat doen we door het plexiglas uit te snijden en de verschillende vlakken daarna zorgvuldig te verlijmen. Het geheel wordt gepolijst zodat alles er piekfijn uitziet. Jij geeft ons de gewenste afmetingen door, wij gaan aan de slag met de ideale plexibox voor je kunstwerk.

aanpak-02

Vraag om meer informatie over onze boxen

Wil je een plexibox op maat voor je kunstwerk, als stembus, als sokkel voor exposities of voor nog iets anders? Dan kan je bij Kristin en Barbara, de inlijstadviseurs van Van Beveren Inlijstingen, terecht. Van box tot stolp, we luisteren naar je idee en maken het een realiteit. Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden of kom langs in onze winkel in Gent.