Een poster komt het beste tot zijn recht in een kader. En zo blijft de poster ook netjes en goed bewaard. Bij Van Beveren Inlijstingen lijsten we met veel plezier jouw poster in. Dat doen we met vakmanschap en veel zorg. We hebben ontzettend veel verschillende kaders op maat in ons gamma, je vindt gegarandeerd wat je zoekt.

Een uniek kader om jouw poster te laten inlijsten

Posters en affiches bestaan in alle maten en formaten. Het kan daarom best een uitdaging zijn om een kader te vinden dat precies past. Bij Van Beveren Inlijstingen maken we kaders op maat van jouw poster. Zo komt die poster helemaal tot zijn recht.

Wil je de poster complementeren met een eenvoudig, dun en zwart kader? Of mag het wel wat extravaganter zijn? Ons gamma omvat eindeloos veel mogelijkheden, in verschillende materialen, kleuren en afwerkingen. We maken van jouw idee een realiteit. Dat doen we overigens met gespecialiseerde machines waardoor we nauwkeurige resultaten bereiken in ons atelier.

Maar naast het kader moet je nog meer kiezen. De poster moet natuurlijk goed beschermd worden. Dat doe je met een zuurvrije rug, een passe-partout naar jouw keuze en reflecterend of net ontspiegeld glas. De mogelijkheden zijn legio. Wil je de poster gewoon inkaderen of is de poster waardevol en moet hij beschermd worden tegen UV-licht? We geven je graag advies ter plaatse.

Inlijsting op maat laten maken? Contacteer ons

Welk kader kies je het beste voor een poster?

Welk kader je het beste kiest, hangt van je eigen smaak af, maar we besteden ook aandacht aan de complementariteit met de in te lijsten poster. Eenmaal beslist welk glas, welke rug en welke passe-partout je wenst, kan je je uitleven met het kader zelf. Posters zijn doorgaans een echte eyecatcher, ze zijn dan ook meestal gemaakt met publicitaire doeleinden. Daarom raden we je aan om voor een neutraal kader te kiezen.

  • Maar neutraal hoeft niet saai te betekenen. Heeft de poster een opvallende kleur? Dan kan je die complementeren met het kader.
  • Houd je het liever neutraal? Dan is een dunner, zwart kader misschien ook een goed idee.
  • Een brede passe-partout zorgt dan weer voor de nodige ademruimte tussen de rand van het werk en het eigenlijke kader. In kaders voor posters kan je dus veel kanten op.
  • Kies vooral wat je hartje begeert. Wij zorgen er dan voor dat je droomkader met expertise en vakmanschap werkelijkheid wordt.
Een vraag of meer info? Contacteer ons
paul-vb-inlijstingen
Plexiglas inlijsten

Een poster inlijsten met plexi

Posters met een zekere papierdikte kan je ook op een originele manier inlijsten. Niet in een kader met glas, maar wel tussen twee plexiglazen. De poster wordt dan tussen die twee plexi onderdelen vastgehouden.

De plexi glazen zelf worden aan elkaar bevestigd. Het geeft je poster een coole look. Het werk zelf wordt eveneens op verschillende plaatsen aan het plexiglas vastgehecht. We voorzien ook ophang of steunblokjes. Je kan het werk dan ophangen aan de muur of gewoon neerpoten op een kast. Je poster is zo beschermd in een origineel kader.

Bij Van Beveren Inlijstingen laat je jouw poster inlijsten

Heb je een bijzondere poster bemachtigd waaraan mooie herinneringen hangen? Of heb je een print op posterformaat gekocht die je wil laten inlijsten? Dan kan je bij Van Beveren Inlijstingen terecht. We lijsten jouw poster met veel plezier voor je in. Dat doen we met veel zorg en expertise. Je kiest natuurlijk helemaal zelf hoe het kader eruitziet. Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden of kom langs in onze winkel in Gent.

Keuze van de juiste frame voor inlijsten

Contact en openingsuren

Van Beveren Inlijstingen NV
Oudenaardsesteenweg 89 – 9000 Gent

Dinsdag t.e.m vrijdag: 10u-12u & 13u30-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag en maandag: gesloten

Tel: 09/220 61 60
E-mail: info@vb-inlijstingen.be
BTW BE 0450.084.84

Stuur ons een bericht