Er zijn verschillende redenen om een voetbaltruitje te laten inlijsten of inkaderen. Mogelijk zet je een punt achter je eigen voetbalcarrière bij de lokale voetbalclub. Of misschien ben je in het bezit van een gesigneerd voetbaltruitje van een van je favoriete spelers. Dan wil je die mooie herinnering natuurlijk aan de muur zien prijken. Bij VB Inlijstingen lijsten we niet alleen foto’s, maar ook voetbaltruitjes in. Dat doen we op een professionele manier.

Voetbalshirt laten inlijsten

Een voetbaltruitje inkaderen of inlijsten om herinneringen te bewaren

Aan een voetbaltruitje hangen minstens evenveel herinneringen vast als aan vakantiefoto’s uit de tijd van toen. Heb je bijvoorbeeld jarenlang bij een club gespeeld? Dan is je truitje laten inlijsten een ideale manier om je voetbalcarrière af te sluiten.

Of misschien heb je een van een van je voetbalidolen wel een truitje weten te bemachtigen dat je graag wil laten inlijsten. Een gesigneerd truitje van Vincent Kompany, Eden Hazard of Kevin De Bruyne? Of een gesigneerd voetbaltruitje van eender welke speler van je favoriete voetbalclub? Ook die verdienen natuurlijk een plaatsje aan de muur. We helpen je graag om jouw voetbaltruitje een plekje in huis te geven.

Voetbalshirt laten inlijsten? Contacteer ons

Hoe wordt een voetbaltruitje ingelijst?

We gaan vanzelfsprekend zorgvuldig om met jouw voetbaltruitje. Tijdens het inlijstingproces wordt er geen schade aangebracht. We gebruiken geen haken om het voetbaltruitje aan het kader te bevestigen. Dat betekent dus dat we geen gaatjes zullen maken in jouw geliefde truitje.

In plaats daarvan zorgen we ervoor dat het voetbaltruitje netjes en zonder plooien achter glas geplaatst wordt. Dat gebeurt op een professionele manier. Het resultaat mag er dan ook wezen: een netjes tentoongesteld voetbaltruitje dat precies en netjes in het midden van het kader lijkt te zweven. Indien je specifieke verzoeken hebt om het voetbaltruitje op een bepaalde manier in te lijsten of in te kaderen, dan vervullen we je wens met veel plezier.

Wil je een kaartje met uitleg toevoegen? Ook dat kan! In dat geval voorzien we het ingelijste voetbaltruitje met bijvoorbeeld een naambordje. Dat is ideaal voor professionele en gesigneerde voetbalshirts. Zo kan je bijvoorbeeld de naam, de wedstrijd en de datum mee laten vereeuwigen.

Een vraag of meer info? Contacteer ons
kaders op maat

Bij VB Inlijstingen jouw voetbaltruitje laten inkaderen of inlijsten

Heb je een bijzonder voetbaltruitje bemachtigd en wil je dat graag laten vereeuwigen? Of wil je je eigen voetbaltruitje aan de muur hangen? Dan kan je bij VB Inlijstingen terecht. We lijsten jouw voetbaltruitje met veel plezier voor je in, en dat in een mooi kader naar jouw keuze. Zo kan je het voetbaltruitje ophangen waar je maar wil. Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden of kom langs in onze winkel in Gent.

Contact en openingsuren

Van Beveren Inlijstingen NV
Oudenaardsesteenweg 89 – 9000 Gent

Dinsdag t.e.m vrijdag: 10u-12u & 13u30-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag en maandag: gesloten

Tel: 09/220 61 60
E-mail: info@vb-inlijstingen.be
BTW BE 0450.084.84

Stuur ons een bericht