Sporttruitjes worden vaak ingelijst. Op die manier kan je een mooie herinnering of een bijzonder truitje vereeuwigen aan de muur van je woning. Zo ook met wielertruitjes. Heb je een wielertruitje dat je graag op een professionele manier wil laten inlijsten? Bij VB Inlijstingen heb je de keuze uit talrijke soorten kaders die het truitje doen pronken. We lijsten het wielertruitje natuurlijk met de grootste zorg in, zodat het niet beschadigd geraakt.

Voetbalshirt laten inlijsten

Koester je wielertruitje door het te laten inkaderen of inlijsten

Er zijn heel wat redenen om een wielertruitje te laten inlijsten of inkaderen. Mogelijk ben je zelf een fervent wielrenner en wil je een herinnering aan een mooie wedstrijd vereeuwigen door het wielertruitje te laten inlijsten. Het is de ideale manier om jezelf te herinneren aan een mooie prestatie.

Meestal willen onze klanten echter een ander soort wielertruitje laten inlijsten: een gesigneerd exemplaar van een bekende wielrenner. Ben je in het bezit van een gesigneerd truitje van de enige echte Eddy Merckx? Of heb je een wielertruitje van Wout van Aert kunnen bemachtigen? Dan mag je dat natuurlijk niet zomaar ergens opbergen. Dergelijke wielertruitjes verdienen het zeker en vast om ingelijst te worden. Zo krijgen die pronkstukken een plaatsje aan de muur en kan iedereen ze komen bewonderen.

Wielershirt laten inlijsten? Contacteer ons

Hoe lijsten we een wielertruitje in?

Een wielertruitje inkaderen of wielershirt inlijsten doen we met grote zorg en met de nodige expertise. We willen jouw dierbare wielertruit natuurlijk niet beschadigen tijdens het inlijsten. Het spreekt voor zich dat we geen materialen gebruiken die sporen achterlaten op het wielershirt. Wanneer je het truitje terug uit het kader zou halen, dan zal het zich in dezelfde staat als voorheen bevinden.

Je hebt de keuze uit heel wat soorten kaders om een wielertruitje in te lijsten. Wil je een houten kader met karakter of een strak zwart exemplaar? Aan jou de keuze! Welk kader je ook kiest, het truitje zal mooi tot zijn recht komen. Heb je specifieke verzoeken of wil je dat het wielertruitje op een bepaalde manier ingelijst wordt? Dan luisteren we bij VB Inlijstingen graag naar je wensen.

We kunnen, indien je dat wil, ook een naambordje toevoegen. Daarop staat dan te lezen tot wie het wielertruitje toebehoort, in welke wedstrijd het gedragen werd en in welk jaar dat gebeurde. Zo maak je van jouw wielertruitje een museumwaardig verzamelstuk.

Een vraag of meer info? Contacteer ons
kaders op maat

VB Inlijstingen kan jouw wielertruitje inlijsten

Wil je jouw wielertruitje op een kwalitatieve manier laten inlijsten? Dan kan je bij VB Inlijstingen terecht. We vereeuwigen het wielertruitje in een mooi kader naar jouw keuze. Je kan rekenen op een perfect en precies ingekaderd wielertruitje dat je kan ophangen waar je maar wil. We lijsten uiteraard ook andere sporttruitjes voor je in. Voetbalshirts, basketballers of golfers zijn dus ook meer dan welkom. Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden of kom langs in onze winkel in Gent.

Contact en openingsuren

Van Beveren Inlijstingen NV
Oudenaardsesteenweg 89 – 9000 Gent

Dinsdag t.e.m vrijdag: 10u-12u & 13u30-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag en maandag: gesloten

Tel: 09/220 61 60
E-mail: info@vb-inlijstingen.be
BTW BE 0450.084.84

Stuur ons een bericht