Als inlijstadviseur geven we jou steeds persoonlijk advies!

Kristin en Barbara, onze inlijstadviseurs geven met veel liefde voor het vak persoonlijk advies, zodat elk kunstwerk de aandacht krijgt die het verdient.
Wij luisteren, adviseren en creëren in ons eigen atelier.
Spring gerust even binnen in onze showroom waar we de verschillende mogelijkheden samen met jou bekijken!

Wat wij als inlijstadviseur voor jou kunnen doen

Inlijstingen bij onze zaak in Gent zijn niet zomaar kaders; het zijn meesterwerken op zich, gecreëerd met oog voor detail en respect voor het originele werk. Bij Van Beveren Inlijstingen krijg je niet alleen toegang tot een breed assortiment materialen en stijlen, maar ook tot maatwerk en expertise van onze inlijstadviseur. Zij begeleiden je in het kiezen van de juiste inlijsting die jouw kunstwerk complementeren.
de juiste rug voor inlijsting kiezen

Inlijstingen

Een foto of kunstwerk inlijsten of een plexitoepassing kiezen, dat vraagt om een uitgebreide materiaalkennis. Het juiste glas of plexi, de juiste passe-partout en de juiste rug kiezen vraagt om de nodige expertise.

banksy

Plexitoepassingen

Plexiboxen, dubbele plexi en andere plexitoepassingen, zoals plexistolpen of plexisokkels geven elk werk een chiquere uitstraling, terwijl alle aandacht toch naar het werk blijft gaan. Een blikvanger in elk interieur!

fotomontage

Fotomontage

Monteer foto’s, prints, posters of affiches op verschillende dragers, zoals dibond, forex, MDF, pvc of aluminium, en lamineer om de print te beschermen tegen verkleuring of krassen. Geef je interieur een moderne toets.

restauratie

Restauratie

Heeft jouw kunstwerk nood aan een grondige reiniging of vertoont het enkele beschadigingen die hersteld moeten worden? Onze ervaren restauratrices hebben de nodige expertise om jouw werk zorgvuldig onder handen te nemen.

Onze troeven

Gepassioneerd team

Met veel liefde voor het vak brengen onze ambachtslui jouw project tot een goed einde.

Uitgebreide expertise

Van Beveren Inlijstingen heeft een enorme materialenkennis en beheerst een waaier aan technieken.

Jarenlange ervaring

Al meer dan 30 jaar zijn alle (kunst)werken, hoe waardevol ook, bij ons in goede handen.

Hoe gaan we te werk?

We verwelkomen je met de glimlach in onze winkel
We bespreken de mogelijkheden en adviseren
We gaan aan het werk en zorgen voor het beste resultaat
Je krijgt een bericht van zodra de inlijsting afgewerkt is
Je kan het werk ophalen of we bezorgen het thuis

Onze passie als inlijstadviseur

Onze liefde voor het vak begon meer dan 30 jaar geleden in de piepkleine garage van de ouders van Kristin. Haar passie voor inlijstingen en kunst kreeg ze met de paplepel mee toen ze als kind al samen met haar vader vertoefde in artistieke kringen. Het winkeltje barstte al snel letterlijk uit zijn voegen en verhuisde naar de Oudenaardsesteenweg in Gent. Waar we in het prille begin enkel inlijstingen op maat aanboden, zijn we ondertussen ook al jarenlang gespecialiseerd in fotomontages, restauraties en plexitoepassingen in het bijzonder. Misschien heb jij ook wel een passie voor het vak? Neem gerust een kijkje in onze vacatures.

Getuigenissen

Anja & Bernard

 

Beste Kristin en team,

Hartelijk dank voor jullie mooie werk, we zijn hier ongelooflijk blij mee en heel trots op!
De werken hangen nog niet aan de muur maar hier toch al een fotootje. Nogmaals dank en tot binnenkort!

Lieve groet,
Anja & Bernard

Anja & Bernard foto

Van Beveren Inlijstingen
4.9
Gebaseerd op 54 beoordelingen
powered by Google
Marc EngelbosMarc Engelbos
17:39 20 Nov 23
Ik was op zoek naar iemand die iets specifiek kom inkaderen met passend advies, relatief snel en voor een correcte prijs. Ik deed een uitgebreide online zoektocht en het resultaat was helder: Van Beveren Inlijstingen. Kristin en co zijn vakmensen en ik kreeg een heldere uitleg en aan de hand van voorbeelden en simulaties een duidelijk beeld van de opties en mogelijkheden.En het zit hem ook in de details: bij afhalen kreeg ik bijvoorbeeld een passend haakje om het werk aan de muur te hangen. Dat is Service met een hoofdletter S.Eens klaar was het een pareltje en we krijgen bijna evenveel opmerkingen over de kader als over het werk. Dat zegt het helemaal. Ik ben fan.
Seef SkiSeef Ski
16:37 17 Oct 23
Wij wilden heel graag de hoodie van ons overleden hondje laten inlijsten.Kristin nam deze -voor ons zeer emotionele en betekenisvolle uitvoering- ter harte.Zij is niet alleen ongelooflijk kundig in haar vak maar ook een heel warm persoon.Dit is haar passie en dat wil en doet ze ongelooflijk goed.Het was geen alledaagse opdracht die ze heeft uitgevoerd met precisie.Alles klopt gewoon.Ze stond ons bij met professioneel advies en zorgde ervoor dat we de juiste keuze konden maken.Toen ze hoorde dat ik nogal beperkt ben door ziekte haalde zij ook meteen een stoel erbij voor mij zodat ik de hele tijd kon zitten.Dikke dankjewel Kristin.Wij zijn heel tevreden met het resultaat.
Lore DSLore DS
19:55 05 Jul 23
Altijd een zeer vriendelijke ontvangst en prachtige kwalitatieve inlijstingen. Aanrader!
stefaan van ryssenstefaan van ryssen
13:23 04 Jul 23
Je kan nergens anders in Gent terecht voor superieure kwaliteit. Het begint bij de bestelling. Kristin neemt de tijd om samen met jou de juiste manier van inlijsten te bepalen. Dat is méér dan eventjes een pass-partoutje uitmeten. Oh! Oh! Oh! Ik werk nu al zeker tien jaar met Van Beveren Inlijstingen en geen enkele opdracht was beneden de norm. VBI suggereerde ook een methode die ik niet kende - de dubbele plexi natuurlijk. Dat werd een succes. Mijn vriendin geniet er nu nog van en legt elke bezoeker uit hoe het werkt en wat de voordelen zijn. Enfin, vijf sterren zonder meer. En vergeet niet: de koffie is er heerlijk, de dienstverlening eerlijk en de parking staat nooit vol. 😉
Frank KnockaertFrank Knockaert
19:25 11 Sep 22
Het inkaderen gebeurt steeds met vakmanschap wat betreft keuze van lijsten, passe-partouts. Ook het kleven van tekeningen op dibond e.d. en integratie van kunstwerken in plexiglazen boxen geven mooie resultaten en een moderne look. Steeds kwaliteit en goede en aangename service bij Kristin
DirkDirk
12:03 04 May 22
Een artprint laten inkaderen van mijn dochter haar favoriete k-pop band bij Kristin.Had wat ideeën en foto’s bij ter illustratie en uiteindelijk was dit héél vlug geklonken.Het idee was om toch nog een iets groter kader te nemen zodat de artprint nóg beter tot zijn recht zou komen wat inderdaad ook het geval is. Super bedankt voor de expertise en voor de mensen die het ingekaderd hebben!
js_loader

Bezoek ons voor professioneel advies

Overweeg je te investeren in inlijstingen, uitgevoerd door ons team in Gent, voor jouw kostbare kunst? Neem dan contact op of kom langs in onze winkel.

Onze inlijstadviseur staat klaar om jou te helpen met elke vraag en voorkeur. Samen zorgen we ervoor dat jouw kunstwerk de presentatie krijgt die het verdient!