Voor je diploma heb je hard gewerkt en je wil dat waardevolle document dan natuurlijk ook een speciaal plekje geven. Bij Van Beveren Inlijstingen kaderen we met veel plezier jouw diploma in. Dat doen we met expertise, vakmanschap en kwalitatieve materialen. Zo blijft jouw diploma voor de eeuwigheid bewaard.

kunstwerk laten inlijsten

Hoe kaderen we je diploma in?

Een diploma inkaderen doen we doorgaans in een kader. Maar daar komt meer bij kijken dan simpelweg een kader kiezen. Er zijn heel wat opties mogelijk.

  • Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten glas. Je kan voor een standaard, blinkend inlijstglas gaan, gangbaar voor diploma’s. Dit soort glas reflecteert echter, waardoor het diploma niet vanuit elke hoek even goed zichtbaar zal zijn. Om dat tegen te gaan, kan je voor ontspiegeld glas kiezen.
  • Zo zie je het diploma altijd en overal. Bovendien is dit glas deels UV-werend, waardoor je diploma niet snel beschadigd zal geraken door licht. Is het voor jou belangrijk om je diploma in de beste condities te bewaren, dan is extra UV-werend conserverend glas of museumglas mogelijk. Ook blinkend acrylaatglas of ontspiegeld acrylaatglas behoren tot de mogelijkheden.
  • Het kader heeft verder ook nog een passe-partout en een rug nodig. Voor diploma’s volstaat een zuurvrije karton, terwijl we voor kunstwerken extra museumpasse-partouts gebruiken. De rug is eveneens altijd zuurvrij, om schade en veroudering te voorkomen. Je wil natuurlijk dat je diploma zo lang als mogelijk kan schitteren. Voor de rug volstaat het voor een diploma om een standaard hardboard te gebruiken.
Inlijsting op maat laten maken? Contacteer ons

Je diploma inkaderen doen we in ons eigen atelier

En dan is er natuurlijk ook nog het kader, het belangrijkst van allemaal. Wat kaders betreft, zijn de mogelijkheden eindeloos. Bij Van Beveren Inlijstingen hebben we meer dan 1200 lijsten in verschillende kleuren en texturen in de aanbieding. Je vindt dus gegarandeerd wat je zoekt.

Bij het inkaderen komt vakmanschap kijken. We hebben meer dan dertig jaar ervaring en we gebruiken de nieuwste technologieën om onze kaders te vervaardigen. Dat alles met veel liefde en ambacht. Je kan vanuit de winkel ons eigen atelier zien, waar we aan al onze kaders werken.

Een vraag of meer info? Contacteer ons
kaders op maat
Plexiglas inlijsten

We kunnen ook inlijsten met plexi

Om voorwerpen met papierdikte in te lijsten, zoals een diploma dus, kunnen we ook plexi gebruiken. Dit is een leuke manier om je diploma op een originele manier in te kaderen. We gebruiken dan twee gegoten plexiplaten waartussen het diploma komt. Beide plexiplaten hangen aan elkaar vast met kleine vijsjes en het diploma wordt ook aan het plexiglas gehecht. Eenmaal alles stevig vasthangt, polieren we de zijdes van de plexiplaten.

Het resultaat is een transparant kader zonder rand, alsof je diploma zweeft in glas. Je kan het ingekaderd diploma dan ophangen of met steunblokjes ergens rechtop zetten.

Van Beveren Inlijstingen zorgt voor inlijstingen op maat

Wil je je diploma vereeuwigen aan de muur in een kwalitatief kader? Dan kan je bij Van Beveren Inlijstingen terecht. We kaderen jouw diploma met veel plezier voor je in. Dat doen we in het kader van jouw wensen en met professionele materialen. Zo wordt jouw diploma uitstekend bewaard en komt het volledig tot zijn recht. Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden of kom langs in onze winkel in Gent.

Keuze van de juiste frame voor inlijsten

Contact en openingsuren

Van Beveren Inlijstingen NV
Oudenaardsesteenweg 89 – 9000 Gent

Dinsdag t.e.m vrijdag: 10u-12u & 13u30-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag en maandag: gesloten

Tel: 09/220 61 60
E-mail: info@vb-inlijstingen.be
BTW BE 0450.084.84

Stuur ons een bericht