Instagram is een uitstekende plek om foto’s te bewaren als een mooie herinnering. Alleen bestaat Instagram enkel op je telefoon. Een Instagram foto laten inkaderen levert je veel meer plezier op. Zo kan je dagelijks van de foto genieten, gewoon vanuit je zetel, je bed of van aan je keukentafel. Wil je graag je Instagram foto laten inkaderen? Er zijn mogelijkheden legio.

Een Instagram foto laten inkaderen: wat zijn de opties?

Instagram is leuk, maar kaders in huis nog veel leuker. Laat die foto dus gewoon afdrukken op topkwaliteit en kom bij ons langs. Dan kaderen we de foto graag helemaal op maat voor jou in. We overleggen welk materiaal het beste bij de foto zou passen en welke kleur de foto het best tot zijn recht laat komen.

Maar we kunnen bij Van Beveren Inlijstingen meer dan inkaderen alleen. Je kan je foto bijvoorbeeld ook warm of koud laten kleven op een ondergrond. Zo kan je de Instagram foto kaderloos aan de muur hangen. Of wat dacht je ervan om je Instagram foto in plexiglas te laten monteren? Ook dat levert een mooi, fris effect op.

Inlijsting op maat laten maken? Contacteer ons

Een afgedrukte Instagram foto laten inkaderen

Van Beveren Inlijstingen heeft al bijna dertig jaar ervaring in het inlijsten en inkaderen van foto’s. Ook jouw Instagram foto kunnen we dus van een mooi kader voorzien. Daarbij heb je de keuze uit verschillende soorten glas en passe-partouts.

We lijsten ook andere voorwerpen in. Je kan bij ons ook terecht om kunstwerken te vereeuwigen, maar ook om bijvoorbeeld voetbalshirts of krantenartikels in te lijsten. Dat doen we met moderne, geautomatiseerde machines die het mogelijk maken om met de hoogste precisie te werken, allemaal in ons eigen atelier. We leveren kwaliteit van de bovenste plank. Je Instagram foto is dus in goede handen en zal decennialang aan de muur kunnen hangen.

Een vraag of meer info? Contacteer ons
paul-vb-inlijstingen
fotomontage

Een fotomontage van je Instagram foto

Vind je een kader wat te stijfjes ogen, dan raden we je aan de foto te laten monteren. Dat is een uitstekende manier om een Instagram foto met een emotionele waarde voor lange tijd te koesteren. We kleven de foto dan op maat op een ondergrond naar jouw keuze. Tot de mogelijkheden behoren aluminium, plexi, dibond, forex of MDF. Elke ondergrond heeft zijn eigen voordelen. Om de Instagram foto daarna te beschermen tegen vuil en krassen, geven we het gemonteerde geheel nog een laminerende folie, mat of hoogglanzend.

Dat kleven kan warm of koud gebeuren. Koud kleven gebeurt simpelweg met een rolpers en zonder natte lijm. Een dubbelzijdige kleeffolie doet dan het werk. Dit wordt vaak gebruikt voor posters of foto’s die op zichzelf niet zo waardevol zijn. De foto kan later niet terug van de ondergrond gehaald worden.

Bij warm kleven gebruiken we een warme vacuümpers en kan je het proces terug omkeren. Dat is bij een Instagram foto op zich niet nodig omdat de foto vanuit technisch oogpunt geen hoge waarde heeft. Warm kleven wordt gebruikt voor potloodtekeningen, aquarellen of kunstwerken op papier. Natuurlijk krijgt de Instagram foto aan de achterkant een slot en een ophangsysteem zodat je jouw foto makkelijk aan de muur kan hangen.

Of kies voor een Instagram foto op plexiglas

Wil je de Instagram foto wel achter glas, maar niet in een kader, dan hebben we precies wat je zoekt. Het is namelijk mogelijk om je Instagram foto in dubbel plexi in te kaderen. De foto wordt dan tussen twee platen van plexiglas gemonteerd. Je presenteert de Instagram foto dan in zijn meest pure vorm: een afgeprinte foto die toch helemaal beschermd en ingekaderd is. De randen worden netjes gepolierd zodat het geheel er mooi afgewerkt uitziet. Je kan de Instagram foto dan neerpoten op een kast, een tafel of gewoon aan de muur hangen.

Het voordeel van plexi is dat het zo goed als onbreekbaar is, de Instagram foto er mooi minimalistisch uitziet en dat je geen kader in een bepaalde kleur hoeft te kiezen.

Plexiglas inlijsten
Keuze van de juiste frame voor inlijsten

Wil je een Instagram foto laten inkaderen? Bij Van Beveren Inlijstingen helpen we je graag

Heb je een foto op Instagram gepost en wil je die mooie herinnering ook aan je muur hangen? Dan kan je de foto laten afprinten en inkaderen. We lijsten jouw Instagram foto met veel plezier voor je in. Dat doen we met veel zorg en expertise. Je kiest natuurlijk helemaal zelf hoe het kader eruitziet. Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden of kom langs in onze winkel in Gent.

Contact en openingsuren

Van Beveren Inlijstingen NV
Oudenaardsesteenweg 89 – 9000 Gent

Dinsdag t.e.m vrijdag: 10u-12u & 13u30-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag en maandag: gesloten

Tel: 09/220 61 60
E-mail: info@vb-inlijstingen.be
BTW BE 0450.084.84

Stuur ons een bericht