Bijzondere stukken verdienen bijzondere aandacht. Wil je een bijzondere vinyl laten inkaderen, dan kan je bij ons terecht. Bij Van Beveren Inlijstingen hebben we ervaring met het inkaderen van waardevolle kunstwerken, posters, diploma’s en ook vinyl. We gaan met de grootste zorg te werk en zorgen ervoor dat jouw vinyl vereeuwigd wordt in een mooi kader.

kunstwerk laten inlijsten

Kader je LP of vinyl in en bewaar je favoriete plaat met hoes voor altijd

Op zoek naar een mooi kader dat past in je interieur voor die ene, waardevolle vinylplaat? Heb je een bijzondere vinylplaat op de kop getikt die je wil beschermen tegen de tijd? Of misschien ben je wel op zoek naar een origineel en persoonlijk cadeau in de vorm van ingekaderd vinyl?

Bij Van Beveren Inlijstingen kaderen we met veel zorg en expertise jouw vinyl in. Zo kan je de plaat misschien niet meer afspelen, maar wel goed bewaren zodat hij de tand des tijds overleefd. Kom bij ons langs en vertel ons over je idee. Wij vertellen je met veel plezier over alle mogelijkheden om jouw vinyl in te kaderen. En wees gerust, je waardevolle vinyl is bij ons in veilige handen.
Samen gaan we na welke materialen en kleuren jouw vinylplaat het beste tot zijn recht laten komen. Wil je de vinylplaat alleen laten inkaderen? Of moet er ook een naamkaartje, een plaatje of een T-shirt bij? Geen probleem!

Inlijsting op maat laten maken? Contacteer ons

Je vinyl of LP inlijsten of inkaderen doen we in ons eigen atelier

Van Beveren Inlijstingen heeft al dertig jaar ervaring in het op maat maken van kaders en LP inlijstingen op maat. Dat betekent dus dat we ongetwijfeld een kader kunnen maken dat helemaal voldoet aan jouw wensen. We maken onze kaders voor je vinylplaat overigens op maat in ons eigen atelier, dat zich vlak achter onze winkel bevindt. Daarvoor gebruiken we moderne machines die ons toelaten om op een ambachtelijke manier kaders te maken op de meest nauwkeurig mogelijke manier. We zijn trots op ons vakmanschap.

Een vraag of meer info? Contacteer ons
kaders op maat
Plexiglas inlijsten

Hoe kaderen we je vinyl in?

Eenmaal je het kader zelf hebt gekozen, moeten we het nog hebben over de glassoort, de passe-partout en de rug. Bij vinyl volstaat het doorgaans om een standaard kartonnen passe-partout en de gangbare rug te gebruiken. Bij glas raden we wel verschillende opties aan.

  • Zo is er het standaard blinkend inlijstglas. Dat glas garandeert een correcte kleur- en scherpteweergave. Het is ook 45% UV-werend, heeft een hoge lichtdoorlaatbaarheid en het is zo’n 2 mm dik. Het glas weerspiegelt, waardoor de vinyl mogelijk niet vanuit elke hoek te zien is.
  • Daarom kan je ook kiezen voor ontspiegeld glas. Dat is iets dikker, maar weerspiegelt niet waardoor je de vinyl altijd en van overal kan bewonderen. Dit soort glas is 70% UV-werend. Die UV-werende factor is vooral belangrijk bij waardevolle kunstwerken omdat licht na verloop van tijd kleuren kan beschadigen.
  • Is dat voor jou vinyl belangrijk? Dan kan je eventueel opteren voor conserverend glas of museumglas. We hebben eveneens blinkend en ontspiegeld acrylaatglas in ons assortiment, indien je liever geen glas gebruikt.

Van Beveren Inlijstingen zorgt voor inlijstingen op maat

Heb je een bijzondere vinyl bemachtigd waaraan mooie herinneringen hangen? Of heb je een gesigneerde vinyl op de kop getikt die je als museumstuk wil bewaren? Dan kan je bij Van Beveren Inlijstingen terecht. We lijsten jouw vinyl met veel plezier voor je in. Dat doen we met veel zorg en expertise en je kiest natuurlijk helemaal zelf hoe het kader eruitziet. Contacteer ons voor meer informatie over alle mogelijkheden of kom langs in onze winkel in Gent.

Keuze van de juiste frame voor inlijsten

Contact en openingsuren

Van Beveren Inlijstingen NV
Oudenaardsesteenweg 89 – 9000 Gent

Dinsdag t.e.m vrijdag: 10u-12u & 13u30-18u
Zaterdag: 10u-13u
Zondag en maandag: gesloten

Tel: 09/220 61 60
E-mail: info@vb-inlijstingen.be
BTW BE 0450.084.84

Stuur ons een bericht